Personvern

De følgende avsnittene beskriver personvernerklæringen vår. De gir deg informasjon om opprinnelse og bruk av navigasjonsinformasjon når du besøker nettstedet og om dine rettigheter. Disse retningslinjene er viktige både for deg som ønsker å ha en positiv og trygg opplevelse av våre tjenester, og for oss som ønsker å svare på en presis og utfyllende måte på spørsmålene og ønskene du måtte ha når du besøker nettstedet. Formålet med å samle informasjon på nettstedet og / eller gjennom samtaler med kundeservice, er å forbedre forholdet til brukerne og de kommersielle forholdene.

Mottakerne av personopplysningene er personell som tilhører CCEPN eller leverandørene autorisert av CCEPN.

Etter forhåndsgodkjenning fra brukeren, kan CCEPN overføre denne informasjonen til kommersielle partnere for markedsføringsformål.

Når du besøker nettstedet, kan navigasjonen på plattformen din (PC, nettbrett, smarttelefon, etc.) registreres.

CCEPN kan bruke informasjonskapsler for å muliggjøre eller forenkle elektronisk kommunikasjon, eller for å administrere nettstedet. De fleste nettlesere har muligheten til å slette informasjonskapsler fra harddisken din, markere dem som uønskede eller gi et varsel før de lagres. Sjekk brukerhåndboken for nettleseren din. Enhver endring i innstillingene kan påvirke din internettlesing og tilgang til tjenestene som krever bruk av informasjonskapsler.

Disse informasjonskapslene identifiserer deg ikke. De brukes til følgende formål:

  • Utarbeidelse av statistikk samt måling av trafikkmengde og bruk av ulike komponenter på nettstedet (overskrifter og innhold besøkt, ruter), slik at vi kan øke verdien og brukervennligheten til tjenestene våre

  • Lagring av informasjon relatert til et skjema du fylte ut på nettstedet (registrering eller tilgang til kontoen din) eller til produkter, tjenester eller informasjon du valgte på nettstedet (utfylling av kontaktskjema, etc.)

  • Implementering av sikkerhetstiltak, for eksempel når du blir bedt om å logge inn på et innhold eller en tjeneste etter en viss tid

  • Denne informasjonen lagres på brukerens datamaskin i ett år

CCEPN registrerer bare informasjon som identifiserer deg, inkludert navn, telefonnummer eller e -postadresse, arbeidsplass, hvis denne informasjonen kommuniseres frivillig. Du har rett til å motsette deg, få tilgang til og korrigere informasjon om deg selv. I denne forbindelse kan du når som helst be om at dine personlige opplysninger blir rettet eller oppdatert, eller at vi sletter dine personlige opplysninger fra våre arkiver. Slike forespørsler adresseres:

Coca-Cola
European Partners Norge
Robsrudskogen 5
Postboks 463
1471 Lørenskog 

Brukeren informeres herved i henhold til § 19 i lov 14. april 2000 nr. 31 om behandling av personopplysninger som informasjonen han eller hun kommuniserer ved å svare på skjemaer på nettstedet, gjør det mulig å svare på forespørselen og overføres til CCEPN for administrative og kommersielle formål. CCEPN er ansvarlig for behandlingen. CCEPN vil ikke videreformidle personopplysninger til tredjeparter uten samtykke. 

Merker distribuert av CCEP© The Coca-Cola Company. Alle rettigheter forbeholdes. Costa Coffee og Costa Coffee-designet er varemerker for The Coca-Cola Company.