SUKSESS I FELLESSKAP

Med Costa Coffee kan du tilby gjestene dine uimotståelig kaffeglede i dine salgslokaler – oppgrader kaffetilbudet ditt til neste nivå nå!

Costa Coffee – suksessformelen for din kaffevirksomhet

Premium kaffe

Kontrollert, sertifisert dyrking. Selektivt utvalg av kaffebønner. Karakteristisk brenning i eget anlegg.

Kvalitet i koppen

Førsteklasses kaffemaskiner. Stort utvalg av populære kaffespesialiteter. Barista-opplæring og -utstyr.

Økt omsetning

Sterk, internasjonal merkeprofil. Salgsstøtte som genererer sterke kjøpsimpulser. Opplæring og service-hotline.

Dra nytte av vår suksesshistorie

Hos Costa Coffee mener vi at alle fortjener fantastisk god kaffe. Derfor er vi stolte over å kunne tilby deg et internasjonalt anerkjent konsept som gjør at du kan tilby gjestene dine en kaffeopplevelse på nivå med en kaffebar.

Du vil motta en omfattende, helhetlig totalløsning – med alt fra kaffebønner til markedsføring. Vi følger og støtter deg trinn for trinn.

Zwei lachende Frauen im Costa Coffee Shop mit Costa Kaffee

DIN TOTALE KAFFELØSNING

imageVi tror ikke på at én størrelse passer alle. Du kjenner dine kunder og vi tilbyr vårt vinnende konsept til deg. Konseptet Proud to serve innebærer kaffeløsninger som kan tilpasses ditt behov og bruksområde. Dette gjør deg i stand til å servere vår deilige Costa kaffe for kunder, ansatte og andre på en problemfri og profesjonell måte. Nedenfor er eksempler på de kaffeløsningene vi opererer med. Ta kontakt for å diskutere den rette løsningen for deg.

PODS

Med våre Costa coffee pods har du mulighet til å servere vår fantastiske kaffe på en enkel måte enten om det er på kontoret eller hjemme. Pods er komptiable med nespresso-maskiner.

SERVED

Med Costa Served tilfører vi kompetanse og elementer som gir den typiske kaffebar-opplevelsen med vår kaffe laget på en barista-maskin. Denne løsningen er optimal for restauranter og cafèer.

SELF SERVED

En løsning hvor vi tilbyr våre helautomatiske kaffemaskiner. Dette er løsningen som er perfekt for alle selvbetjente områder. Vi benytter alltid fersk melk og kan også tilby et black coffee konsept.

SMART CAFÉ

Dette er en helautomatisk kaffemaskin som tilbyr opp mot 500 drikkekombinasjoner i en variasjon av varme og kalde drikker, med og uten isbiter. Maskinen kombinerer lyder, lukter og smaker fra en livlig kafé, og vi bruker alltid fersk melk og/eller nykvernet Mocha Italia.

Costa Flat White in Porzellantasse mit Costa Pappbechern im Hintergrund

Bli en del av suksesshistorien til Costa Coffee

Er du interessert? Har du lyst til å bli bedre kjent med oss? Da ser vi frem til vår første samtale. La oss selge virkelig god kaffe sammen!

I felleskap viser vi verden hvordan virkelig god kaffe smaker!